0752 116 266
Calea Făgărașului 44, Ghimbav

Cleaning NO SMOKE [partener CORAL s.p.a. – Italia]

Cleaning No-Smoke


Unitatea filtranta CLEANING NO-SMOKE este proiectata si construita cu respectarea din plin a normativelor din American Conference of Governamental Industrial Hygienist – ce stabilesc valorile limita si concentratia maxima acceptate pentru substante poluante ( pentru fumul de sudura 5 mg/mc).

Materialul filtrant atent selectionat are o inalta eficienta de captare de 99,9% .
Multumita pozitionarii filtrelor ,a insemnatei poteri absorbante ,a amotizorului de zgomot si a folosirii unui ventilator de inalt randament, CLEANING NO-SMOKE este extreme de util ,fara a cauza inconveniente de natura acustica .

Principiu functionare Cleaning No SmokeFiltrul CLEANING NO-SMOKE este realizat pe structura de panouri din tabla vopsita in camp electrostatic avand predispusa o gura de aspiratie pentru tubulatura sau pentru brat autoportant articulat Universal No-Smoke (standard ) sau Evolution No-Smoke (optional).

Aerul poluat provenit din gura de aspiratie este introdus in interiorul filtrului ca efect al vacuumului creat prin folosirea unui ventilator centrifugal. Aerul poluat traverseaza o precamera de decantare verticala care reprezinta o prima separare mecanica a particulelor in suspensie .De aici este distribuit de fluxul de aer catre filtre. Particulele mari sunt separate si depozitate in caseta de recoltare ,particulele fine trecand in prefiltrul PRECLEAN si apoi traversand filtrul constituit din cartusul SMOCLEAN/N . Aerul filtrat ajunge in caseta cu carbon activ CARBOCLEAN al carei scop este de filtrare si retinere a gazelor si mirosurilor. In final ,aerul perfect filtrat este evacuat in afara filtrului .Inaintea evacuarii aerului acesta traverseaza un labirint insonorizant de filtre destinat diminuarii zgomotului.

1. Dust collecting tray

2. FIRECLEAN Metal wool filter

3. PRECLEAN Pre-filter

4. SMOCLEAN/N Filter cartridge

5. CARBOCLEAN Activated Charcoal

Cleaning No Smoke