0752 116 266
Calea Făgărașului 44, Ghimbav

AirCompact [partener CORAL s.p.a. – Italia]

AIRCOMPACT


AIRCOMPACT este un filtru cu cartuse regenerate cu impulsuri de aer comprimat .Este compus din elemente de filtrare –cartuşe filtrante închise ermetic într-o unitate centrală sigilata, şi este proiectat pentru utilizarea în sistem depresiune.

Aerul intra incarcat cu praf prin cuplare la baza a cuvei inferioare şi, din cauza scăderea drastică în viteză şi pre-fragmentare in urma impactului, particulele cu cea mai mare granulometrie se aşeaza şi ajung în bidonul de colectare.

Aerul poluat trece prin filtrele cartuş, din exterior spre interior, astfel încât depunerea pulberilor de praf se face pe exteriorul cartusului filtrant ,aerul trece prin cartuşe şi iese purifica. Depunerea progresivă de praf presupune ca filtrele cartuş trebuie să fie curăţate periodic: un jet de aer comprimat permite traversarea inversă a filtrelor cartuşului .

Acest jet mentionat ca “unda de şoc”, favorizează procesul de regenerare a filtrelor.

Filtrele sunt curăţate de jetul de aer comprimat, prin intermediul electrovalvelor membrana, controlate de un programator care stabileşte pauze sau execută regenerarea.

Aceasta menţine permanent starea de eficienţă a filtrelor la niveluri maxime.

Acest tip de curatare, extrem de fiabila, după o perioadă iniţială de funcţionare, înseamnă că filtrul atinge o valoare stabilă de pierdere de presiune, care rămâne, practic, constantă pe tot parcursul ciclului său de viaţă . Cartuşele standard de filtrare sunt fabricate din poliester 270g/m2 BIA certificate şi GSU testate. Ca opţionale sunt disponibile diferite tipuri de material filtrant în funcţie de aplicaţii: teflon poliester filmate – aluminated / antistatica – ulei / apă hidrofug, tesatura de celuloză, certificat BIA & USG, C sau USG testate.

FILTRE-MODULARE-MODEL-F-AIR