Montaj instalatii de exhaustare

Industria moderna de astazi, cu complexitatea proceselor si a operatiunilor sale, utilizeaza o varietate de substante chimice a caror evacuare se realizeaza prin sisteme de ventilatie industriale.

Multe dintre acestea sunt nocive, purtand efecte negative asupra oamenilor si animalelor si plantelor. Utilizarea acestor materiale are ca rezultat generarea de gaze, vapori, fum si praf, in cantitati mari.

De multe ori concentratiile de susbstante nocive depasesc nivelurile de siguranta impuse de organizatii nationale si internationale.

Rezulta un mediu nesigur si o atmosfera de munca stresanta si daunatoare realizarii performantei .

In prezent detinem produsele si specialistii necesari care sa ne permita realizarea unui proiect de ventilatie si instalarea unui sistem de ventilatie industriala .

La montajul unui sistem de ventilatie industriala complex tinem cont de factori multipli precum: temperatura, umiditate, viteza, presiune, flux de aer .

Toate acestea vor crea un mediu sanatos si confortabil pentru angajatii dumneavoastra. Va veti bucura de o calitate a aerului in acord cu standardele nationale si internationale.