Exhaustare industria lemnului

Sistemele de exhaustare pentru producția de mobila sau prelucrarea lemnului, asigură aspiratia si filtrarea aerului incarcat cu praf ,pulberi si particule rezultate din procesul de producție, ca urmare a diverselor prelucrari de materiale precum lemn, PAL, MDF, HPL ,plastic, CFRP (carbon), GFRP, textile și metale . Captarea, Aspiratia și Filtrarea sunt indispensabile pentru protecția angajaților și a mediului, precum și pentru siguranța operațională a utilajelor din fluxul de productie.

Buncar stocare material cu extractie hidraulica.

Buncarul este realizat din zidarie, fiind o structura solida si rezistenta. Este bine gandit si se intrebuinteaza usor de catre personal calificat.

Cicloane

Cicloanele sunt destinate separarii particulelor de praf, rumegus, tocatura ,particule metalice si/sau plastic – reprezinta de asemenea o metota de prefiltrare inaintea filtrarii cu filtre textile , care evita colmatarea fibrelor textile.

Exhaustor rumegus, exhaustoare locale modulare (de la 1 la 6 saci)

Echipamente exhaustare utilizate in industria lemnului sau, pe scurt, exhaustoare sunt de regula niste ventilatoare care permit evacuarea corespunzatoare din aer a suspensiilor de particule solide. In cazul de fata este vorba in special despre rumegus si praf. Insa aceste echipamente mai cuprind si toate produsele intrebuintate pentru stocare.

Filtre cu maneci – colectare in saci

Colectarea se face in acest caz in saci. Este vorba despre filtre modulare care se intrebuinteaza pentru rumegus si pentru praf. Ele sunt realizate din tabla zincata, din panouri prefabricate, ceea ce le face deosebit de rezistente. Asimo Trading iti propune mai multe modele. Alege ce ti se potriveste cel mai bine.

Filtrele modulare F-AIR

Filtrele cu maneci F-AIR, sunt filtre pentru praf ce se intretin singure, foarte eficiente,cu scuturare cu motovibrator (standard) sau cu jet de aer comprimat.

Silozuri

Silozurile sunt executate din panouri din tabla zincata, rectangulare, imbinate cu suruburi. Aceasta executie asigura posibilitatea unei usoare asamblari, un transport facil al acestuia si, in acelasi timp, un cost redus de mentenanta. Aceste silozuri au in componenta, in partea superioara, o baterie de filtre cu maneci care asigura o filtrare completa a aerului poluat sau, dupa caz, un ciclon, asigurand astfel separarea materialului de aer la descarcarea in siloz.

Statii filtrare cu extractie automata

Statiile de filtrare sunt echipamente complexe cu capacitati de filtrare aer poluat cuprinse intre 5.000 – 150.000 mc/h , solutii cu aplicabilitate in toate ramurile industriei unde ,in procesul de productie,sunt generate pulberi .