Echipamente vopsitorii

Cabina presurizata de vopsire

Cabine presurizate de vopsire


Cabine presurizate de vopsire reprezinta instalatii complexe ce vin in sprijinul producatorilor pentru asigurarea unui finisaj optim al pieselor prin procesul de vopsire / uscare .

Front aspirant Cabine vopsitorii

Pereti absorbanti cu filtre uscate


Fronturile aspirante  sunt constructii solide modulare realizate din panouri de tabla zincata prelucrata la rece si imbinate cu ajutorul organelor de asamblare , completate cu ventilator centrifugal necesar aspiratiei aerului si filtre retinere pulberi.

 

Pereti absorbanti cu perdea de apa Cabine Vopsitorii

Pereti absorbanti cu perdea de apa


Prin intermediul ventilatorului montat pe acoperisul cabinei sau in lateralul acesteia se creaza in interiorul cabinei o depresiune care determina formarea unui flux de aer care traverseaza cabina din zona de pulverizaresi pana la cosul de evacuare. In timpul acestui tranzit, perdeaua de apa a cabinei retine particulele solide din vopsea sau lac.

Filtre carbon activ

Filtre cu carbon activ


Unitatile filtrante CARBO au aplicatii in tratarea emisiilor provenite de la operatiile de vopsire si sunt destinate unei vaste game de clienti si industrii care utilizeaza vopseluri pe baza de solventi organici.

Centrale tratament aer si presurizare

Centrale tratament aer si presurizare


Sunt destinate compensarii aerului aspirat din vopsitorii. Unitatea de tratament a aerului este compusa dintr-o carcasa din tabla zincata in interiorul careia este incorporat un ventilator dublu aspirant, motor electric trifazat, filtru si baterii de incalzire. Aerul extern este filtrat si incalzit dupa care este distribuit in interiorul cabinei presurizate. Debitul necesar de aer se calculeaza in functie de aerul expulzat din cabina.

Tubulatura si piese speciale din tabla zincata

Tubulatura si piese speciale din tabla zincata


Executata din tabla zincata la cald, cu grosimea 0,6-1 mm pt tubulatura si 0,8-1 mm pt coturi. Prinderea tubulaturilor se realizeaza cu coliere, iar etanseitatea se realizeaza cu silicon.Fiecare gura de exhaustare de la utilaje este prevazuta cu siber de inchidere manual sau clapeta acolo unde este cazul.

Ventilatoare centrifugale

Ventilatoare centrifugale ATDG- joasa si medie presiune


Ventilatoarele centrifugale model ATDG sunt ventilatoare de joasa si medie presiune destinate aspiratiei aerului curat , la o temperatura a aerului aspirat de maxim 60°C.